Φορτωση

Σχετικά με εμάς

Η Spark ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2016 και ήδη μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να καλύψει μεγάλο μέρος της αγοράς:

  • Δημιουργώντας ένα ευρύ δίκτυο πελατών και συνεργατών
  • Εμπλουτίζοντας τον στόλο της για να καλύπτει όλες τις ανάγκες
  • Αποκτώντας και δεύτερο σταθμό ενοικίασης για να εξυπηρετεί άμεσα όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Η φιλοσοφία μας

Η γρήγορη και σταθερή ανάπτυξη μας οφείλεται πάνω απ’ όλα στις αρχές και στις αξίες μας. Είμαστε μια εταιρεία με όραμα που δημιουργήθηκε από ανθρώπους για ανθρώπους. Έτσι, με γνώμονα την φιλική εξυπηρέτηση στοχεύουμε σε ανταγωνιστικές τιμές βάζοντας τον πήχη ψηλά στην αμεσότητα και την ασφάλεια.

Ο στόχος της εταιρίας μας

Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε μια καινοτόμο και μοντέρνα, αμιγώς Ελληνική επιχείρηση και να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στην αναγέννηση του τόπου μας. Ο δρόμος φυσικά για την επίτευξη του στόχου μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, η δική σας ικανοποίηση, στόχος που προσπαθούμε να επιτύχουμε με αδιάκοπη δουλειά.

Η ομάδα μας

Όλα μας τα στελέχη είναι άτομα με όρεξη και εμπειρία στους τομείς του τουρισμού, της ενοικίασης αυτοκινήτων και των ασφαλειών. Οι συνεργάτες μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι ώστε να μας βοηθούν να σας παρέχουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που αποσκοπούμε.